στη σημερινή δόση των ομολογιών ντουλαπιών, συναντάμε έναν συλλέκτη που ξέρει τι της αρέσει και τι θέλει! Από τον Καναδά, αυτός ο εραστής της τσάντας έχει μια έξυπνη μέθοδο για την αγορά σακουλών (και την πώληση), συνεχώς εξορθολογίζοντας τη συλλογή της για να συμπεριλάβει έξυπνα, διαχρονικά κομμάτια που πραγματικά απολαμβάνει. Αφού αγόρασε πολύ πιο μοντέρνα κομμάτια που δεν είχαν μεγάλη αξία μεταπώλησης, αυτός ο εξομολογητής έχει πουλήσει τσάντες που δεν χρησιμοποίησε πλέον στο παρελθόν για να ξεπεράσει αργά τη συλλογή της, καθώς δεν θέλει να «τρέξει ένα μουσείο». Τα τελευταία χρόνια, έχει ερωτευτεί αργά με όλα τα πάντα Bottega, αφού συνειδητοποίησε ότι το DNA της μάρκας αναμένεται αβίαστα με το προσωπικό της στυλ. Ένας αληθινός εραστής της τσάντας στον πυρήνα που αγοράζει αυτό που θέλει και προσπαθεί να μην επηρεαστεί από άλλους, αυτό το CC είναι αναζωογονητικά αληθινό και αναλογικό! Διαβάστε το πλήρες εξομολογητικό παρακάτω και μην ξεχάσετε να υποβάλετε τη δική σας!

Μοιραστείτε το δικό σας ομολογιακό!

Τα βασικά

Ηλικία: 33
Ταυτότητα φύλου: Γυναίκα
Τοποθεσία: Μόντρεαλ, Καναδάς
Επάγγελμα: Ειδικός μάρκετινγκ
Βιομηχανία: Μόδα
Μισθός: 60.000 $
Εισόδημα νοικοκυριού: 140.000 $

Οι τσάντες

Είστε μέλος του Purseforum; Ναί

Πόσο πολυάριθμες τσάντες έχετε; Λοιπόν αυτή τη στιγμή μόνο 8, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πωλούσα αρκετά τους τελευταίους 6 μήνες. Ήθελα πραγματικά να περιορίσω τη συλλογή μου σε τσάντες που πραγματικά θα χρησιμοποιήσω σε συχνή βάση (δεν τρέχω ένα μουσείο εδώ), αλλά και αυτό είναι επίσης διαχρονικά κομμάτια.

Ποιες τσάντες βρίσκονται στη συλλογή σας;

– Balenciaga Nano Neo Classic City στο Blacked Croc.
– Bottega Veneta Clip σε μαύρο υλικό με χρυσό.
– Bottega Veneta Μικρή Jodie σε παγωτό κίτρινο.
– Bottega Veneta Small Jodie στο Grele Green.
– Bottega Veneta Pouch 20 σε μπλε πισίνα.
– Bottega Veneta Μεγάλη θήκη στο Caramel Intrecciato.
– Bottega Veneta Μεγάλη θήκη σε μαύρο intrecciato.
– Prada Nylon Poup Grasp στην Παπάγια πορτοκαλί.

Πόσο αξίζει η συλλογή σας; 26.600 $ CAD

Ποια είναι η πολύ ακριβή σας τσάντα; Λοιπόν περιμένω ότι είναι μια ισοπαλία μεταξύ της τσάντας κλιπ Bottega και των δύο μεγάλων σακουλών μου Bottega Intrecciato, επειδή είναι όλα ακριβώς την ίδια τιμή. Θέλω να αναφέρω ότι αυτές οι τσάντες αγοράστηκαν απευθείας από τη μπουτίκ και όχι το δεύτερο χέρι ή το online. Ήταν σημαντικό για μένα ότι, επειδή αυτές οι τσάντες είναι όλες χειροποίητες και μοναδικές, πήρα τα πιο τέλεια διαμορφωμένα δυνατά. Είμαι πολύ οπτικός άνθρωπος και τελειομανής για εκκίνηση, οπότε κάθε μικρό ελάττωμα θα με ενοχλούσε. Παρατηρώ τα πάντα! Χαχα

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές μάρκες ή κομμάτια στη συλλογή σας; Καλά έκπληξη, έκπληξη, είναι σαφώς Bottega Veneta! Από τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον. Τα σχέδια του Daniel Lee άλλαξαν πραγματικά το παιχνίδι για μένα και ουσιαστικά ενσωμάτωσε το ακριβές μου στυλ με τον τρόπο που ήταν επειδή ήμουν έφηβος! Πολύ αβίαστα εύκολο στυλ “cool-girl” αναμεμειγμένο με μποέμικη φλόγα. Δεν είμαι ιδιαίτερα βαρύτατα προς τίποτα γοητευτικό ή [αυτό] κραυγάζει κολλώδη-για παράδειγμα ότι η τάση του λογότυπου-μανίας λίγα χρόνια με σκότωσε πραγματικά. Γι ‘αυτό εκτιμώ για την Bottega Veneta, δεν είστε αποσπασμένοι από λογότυπα ή τρελό υλικό. Είναι όλα σχετικά με τα σχήματα και την όμορφη χειροτεχνία.

Ποια ηλικία πήρατε την πρώτη σας τσάντα σχεδιαστή και τι ήταν αυτό; Δεν είμαι σίγουρος πόσο νεαρός ήμουν, ίσως 14 περίπου, ήμουν προικισμένος μια γοητεία Dooney & Bourke να πάρει την τσάντα για τα γενέθλιά μου. Αλλά όταν σκέφτομαι πραγματικά την πρώτη μου τσάντα σχεδιαστή, είναι η Louis Vuitton Pochette Bosphore στο Damier Ebene αγόρασα τον εαυτό μου με την πρώτη μου τιμή από την πρώτη μου δουλειά. Όταν μεγάλωσα εξαντλημένος από αυτό, κατέληξα να το δίνω στη μητέρα μου που ήταν πάντα εμμονή με αυτό. Υποθέτω λοιπόν ότι θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι ακόμα στην οικογένεια!

Υπάρχει μια συγκεκριμένη τσάντα που θέλετε να αγοράσετε στη συνέχεια; Αισθάνομαι ότι έχω ξοδέψει πολλά χρήματα σε τσάντες τους τελευταίους 7 μήνες, οπότε θα μπορούσα να κάνω ένα καλό διάλειμμα μέχρι το φθινόπωρο – αλλά πρέπει να πω ότι είμαι ελαφρώς ερωτευμένος με τη νέα μαλακή έκδοση της τσάντας Balenciaga Neo City Με την πράσινη γοητεία Balenciaga! Θα ήθελα πολύ να πάρω αυτή την τσάντα στο πλυμένο ναυτικό, μεσαίου μεγέθους επειδή έχω ήδη ένα νανο. Έχω ένα μαλακό σημείο για το Balenciaga επειδή είχα την κατοχή 6 τσάντες της πόλης και μερικά μεγάλα συμπλέγματα φακέλων πριν από δέκα χρόνια. Είναι μόνο η επιτομή του Cool, και ειλικρινά λυπάμαι που πωλούν ένα ζευγάρι μέχρι σήμερα.

Οποιαδήποτε συγκεκριμένη τσάντα που περιέχει ειδική συναισθηματική αξία; Είναι μια καλή σκέψη, αλλά πραγματικά δεν συνδέω συναισθηματικά συναισθήματα για τσάντες όπως έκανα κάποτε. Νομίζω ότι αν το έκανα τότε η συλλογή μου θα ήταν εξωφρενικά μεγάλη και σπατάλη, θα πούμε; … Όπως έχω συζητήσει προηγουμένως, δεν θέλω ένα μουσείο τσάντα, θέλω μια συλλογή που είναι χρήσιμη και τρέχουσα. Εάν υπάρχει μια τσάντα που δεν έχω χρησιμοποιήσει τους τελευταίους 8-12 μήνες, και ξέρω ότι πολλοί πιθανότατα δεν θα το φτάσω στο εγγύς μέλλον, τότε θα το πουλήσω και ίσως να χρηματοδοτήσω μια μελλοντική αγορά που εγώ ξέρετε ότι θα πάρω έναν τόνο πολύ περισσότερο χρήση από!

Αισθάνεστε ότι οι τσάντες σας αλλάζουν τις αντιλήψεις των ανθρώπων για εσάς ή πώς αντιμετωπίζετε; Λοιπόν εξαρτάται από το πού πρέπει να είμαι ακουστικόςst. Αν ταξιδεύω τότε θα έλεγα πολλά σίγουρα! Εδώ στο Μόντρεαλ όμως, είναι ένα χτύπημα ή ένα χάσμα. Εάν είστε στο κέντρο της πόλης τότε θα πάρω ανθρώπους που θα ξέρουν ποια μάρκα τσάντα φορώ, και στη συνέχεια από προεπιλογή με αντιμετωπίστε διαφορετικά υποθέτω. Αλλά υπάρχουν πολλά μέρη στο Μόντρεαλ, όπου είμαι ορισμένοι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα τι μεταφέρω, έτσι δεν υπάρχει διαφορά. Είτε έτσι είτε αλλιώς δεν με νοιάζει αν οι άνθρωποι παρατηρούν ή όχι, γιατί δεν φορώ μια τσάντα για τους ανθρώπους να μου κάνουν gawk, το φοράω γιατί μου αρέσει και με κάνει να νιώθω ενδυναμωμένος και “on”.

Τα ψώνια

Πόσο συχνά αγοράζετε νέες τσάντες; Κάθε φορά που αισθάνομαι εμπνευσμένος από ένα κομμάτι! Δεν είναι συνήθως για μια συγκεκριμένη περίσταση ή οτιδήποτε άλλο, ακριβώς όταν κάτι τραβάει τις καρδιές μου.

Ποια καταστήματα συχνάζετε περισσότερο; Λοιπόν εδώ στον Καναδά οι μπουτίκ σχεδιαστών μας βρίσκονται σε ένα ευρέως γνωστό πολυκατάστημα που ονομάζεται Holt Renfrew, οπότε πηγαίνω εκεί περισσότερο. Αλλά εκτός από αυτό μου αρέσουν πραγματικά τα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το MatchesFashion, το Mytheresa και το Net-A-Porter.

Αγοράζετε ποτέ τσάντες από δεύτερο χέρι; Πού αγοράζετε χρησιμοποιείται; Έχω στο παρελθόν, αλλά δεν είμαι πια σε αυτό. Πραγματικά παίρνει όλη την όμορφη εμπειρία της αγοράς της τσάντας ολοκαίνουργιο από το boutique όλα τυλιγμένα και όλα, ξέρετε; Γνωρίζω ότι είναι επιφανειακό, αλλά με κάποιο τρόπο κάνει την τσάντα να αισθάνεται πολύ πιο ξεχωριστή για μένα. Τούτου λεχθέντος, αν συμβεί ποτέ να τρέξω σε μια Balenciaga Apple Green City σε καλή κατάσταση, όλα αυτά τα ειδικά χάλια βγαίνουν από το παράθυρο. Αυτή η τσάντα ήταν ένα κομμάτι ενός ιερού χάρη για μένα.

Πουλάτε παλιές τσάντες για να πληρώσετε για νέες αγορές; Όπως έχω πει, ναι μερικές φορές αν είναι μια τσάντα που δεν χρησιμοποιείται και δεν έχει πραγματικά ένα συγκεκριμένο σκοπό στη συλλογή μου, θα πουλήσω για να χρηματοδοτήσω μια άλλη τσάντα που θα το κάνει. Συνήθως θα πουλήσω σε φίλους.

Αισθάνεστε ποτέ την κοινωνική πίεση για να αγοράσετε πολύ περισσότερες τσάντες; Κοιτάξτε, δεν μπορώ να προσποιούμαι ότι τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δεν παίζουν μικρό ρόλο στις αγορές μου, αλλά είναι πολύ απαραίτητο στο τέλος της ημέρας. Το πρόβλημα με το Instagram, για παράδειγμα, είναι ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια τσάντα που κάθε άλλος επηρεαστής έχει προικιστεί ή οτιδήποτε άλλο, και πολύ πιο συχνά πιέζουν την τσάντα κάτω από το λαιμό μας, τόσο περισσότερο πραγματικά παίρνω unenthused. Κατά ειρωνικό τρόπο, ολόκληρο το πρόγραμμα μάρκετινγκ που χρησιμοποιούν ορισμένες μάρκες για να φέρουν νεότερες γενιές, στην πραγματικότητα, επειδή υπερβαίνουν το προϊόν. Είναι σαν αυτό το πιασάρικο τραγούδι που ακούτε στο ραδιόφωνο, και στη συνέχεια μέχρι το τέλος του μήνα θέλετε να τραβήξετε τα μαλλιά καλύτερα έξω από το κεφάλι σας έξω αν πρέπει να ακούσετε αυτό το καταραμένο τραγούδι ένα πολύ περισσότερο χρόνο.

Θεωρείτε ότι οι επενδύσεις σας στις επενδύσεις; Ναι, ναι και ναι. Δεν χρησιμοποίησα στο παρελθόν, αλλά καθώς μπήκα στα τριάντα μου, έγινα πολύ πιο οικονομικά ενήμερος για τις αγορές μου και ήθελα να τα κάνω τελευταία! Ήμουν πραγματικά παγιδευμένος με τσάντες chloé πριν από 4-5 χρόνια πριν και θα ξόδεψαν χιλιάδες πάνω τους, μόνο για να συνειδητοποιήσω ότι θα γινόταν εξαντλημένος από αυτούς εξίσου γρήγορα με τις τάσεις κράτησαν. Επίσης, δεν είχαν μεγάλη αξία μεταπώλησης. Αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο επενδύσαμε τόσο πολύ στη συλλογή μου στο Bottega, είναι τσάντες που, ενώ είναι μοντέρνες σε στιγμή, έχουν όλες τις δυνατότητες να είναι διαχρονικά κομμάτια πολύ μετά τη φθορά της διαφημιστικής εκστρατείας. Είναι κομμάτια επενδύσεων για χίλιους λόγους και κανείς δεν μπορεί να με πείσει διαφορετικά.

Ποιος επηρεάζει τις αποφάσεις αγοράς σας; Κανείς. Κτύπησα στο δικό μου τύμπανο και μου αρέσει αυτό που μου αρέσει. Περίοδος. Για να μην ακούγεται ναρκισσιστικό, αλλά είμαι η δική μου διασημότητα! Εκτιμώ το στυλ και τη γνώμη μου πάνω από το τι μπορεί να απεικονίσει οποιοσδήποτε επιρροής ή γνωστός άνθρωπος. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να είναι όλοι; ΕΣΥ!

Οι σχέσεις Sales Associate Instrumental για τις αγορές σας; Καθόλου, αλλά πρέπει να πω ότι αγαπώ απολύτως την SA μου στο Bottega Veneta και κάνει όλη την εμπειρία τόσο πολύ πιο ευχάριστη. Είναι η πιο cool SA που έχω δει σε όλα τα χρόνια αγοράς τσάντες.

Γιατί απολαμβάνετε τα ψώνια, πέρα ​​από την απόκτηση κάτι νέου; Δεν είμαι shopaholic, αλλά το δυναμικό είναι σίγουρα εκεί αν δεν είμαι προσεκτικός χαχα. Ποιος δεν αγαπά τα ψώνια και όλη την εμπειρία σωστά;! Είναι σαν ψηλά! Κυρίως βραχύβια, αλλά εξακολουθεί να είναι συναρπαστικό.

Έχετε αισθανθεί ποτέ ότι λάβατε κατώτερη υπηρεσία σε ένα κατάστημα ή μπουτίκ λόγω της εμφάνισής σας, της εθνικότητας ή του φύλου σας; Όχι, δεν μπορώ να πω ότι έχω ευτυχώς. Λυπάμαι που λέω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι είμαι μια λευκή γυναίκα με σκούρα ξανθά μαλλιά και συνήθως κοιτάζω μαζί. Συνήθως οι άνθρωποι σαν τον εαυτό μου δεν έχουν πολλά ζητήματα αν είμαι άγρια ​​ειλικρινής. Δεν μπορώ να φανταστώ το φόρο που θα πρέπει να πάρει μερικούς άλλους ανθρώπους που περνούν από αυτούς τους τύπους εμπειριών, απλά τρομερό για την ψυχή σας.

Τα χρήματα

Ποιος πληρώνει για τις τσάντες σας; Ο ίδιος συνήθως, ή πολλές φορές η αγαπημένη μου επειδή ξέρει ότι είναι η ένοχη ευχαρίστησή μου.

Αφήστε έναν προϋπολογισμό για τις αγορές σας; Οχι, καθόλου. Το πράγμα είναι ότι δεν με νοιάζει πραγματικά να ξοδεύω περιττά χρηματικά ποσά για ρούχα ή παπούτσια σχεδιαστή, οπότε είναι πάντα απλά τσάντες για μένα. Όπως είπα και πριν, είναι η ένοχη ευχαρίστησή μου! Λοιπόν, αυτό και το Furniturμι.

Τα θέματα ταμπού

Έχετε αγοράσει ποτέ ένα πλαστά επειδή δεν μπορούσατε να αντέξετε οικονομικά ένα στοιχείο σχεδιαστών; Ναί! Θα θυμάμαι πάντα την αγορά ενός dupe Marc Jacobs stam τσάντα στο eBay όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά. Δεν μπορούσα να αντέξω το αυθεντικό, αλλά μου άρεσε τόσο σκληρά έβγαλα το σετ στο ψεύτικο. Μου δίδαξε όμως ένα μάθημα, επειδή βρήκα αφού το φορούσα για να δουλέψω και το σχολείο μερικές φορές συνειδητοποίησα ότι ένιωθα σαν ψεύτικο. Ήταν ένα τόσο μεγάλο dupe ότι κανείς γύρω μου δεν μπορούσε να εντοπίσει τη διαφορά, αλλά αυτό δεν ήταν αυτό που μου είχε σημασία, αυτό που είχε σημασία ήταν ότι ήξερα και με έκανε να μην εκτιμήσω την τσάντα καθόλου.

Κρύβετε ποτέ τις αγορές από το σημαντικό σας άλλο; Δεν με νοιάζει να κρύψω τίποτα. Θα το έβλεπε αναμφισβήτητα ούτως ή άλλως και θα ρωτούσε πού το πήρα έτσι …. Δεν ξέρω πώς θα λειτουργούσε.

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που κάνατε για να αντέξετε οικονομικά μια τσάντα; Μακάρι να είχα κάποια αστεία, διασκεδαστική ιστορία για να μοιραστώ, αλλά στην πραγματικότητα δεν πήρα τίποτα lol

Πιστεύετε ότι τα ψώνια σας είναι πάντα πρόβλημα; Έχετε αισθανθεί ποτέ σαν να αγωνίζεστε με έναν εθισμό στις αγορές; Όπως ανέφερα προηγουμένως, στο παρελθόν λίγο, αλλά τώρα είμαι πολύ προσεκτικός σε αυτό που αγοράζω και έβαλα πολλή σκέψη πίσω από τις αγορές μου συνήθως. Η αγορά του Impulse είναι ένας δολοφόνος στο πορτοφόλι και ο μόνος τρόπος που αποφεύγω αυτό είναι να πάρετε μια εβδομάδα περίπου για να το μάθετε πραγματικά, και αν είμαι ακόμα εμμονή μετά από αυτό, από ό, τι ξέρω ότι πραγματικά το θέλω και αξίζει τον κόπο .

Το υπόλοιπο

Οποιαδήποτε άλλα ακριβά χόμπι ή πάθη; Τον τελευταίο καιρό, έπιπλα και κοσμήματα. Αλλά μου αρέσουν τα vintage κομμάτια περισσότερο, ώστε να μην είναι πολύ τρελός. Μερικά περιδέραια που έχω στο μυαλό μου όμως βρίσκονται στην περιοχή 9K αν και έτσι … θα δούμε.

Οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να συμπεριλάβετε; Αν επρόκειτο να δώσω οποιαδήποτε καθοδήγηση στους νεότερους αναγνώστες, θα ήταν να μην παγιδευτείτε στο παιχνίδι των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης όπου είναι πάντα για το “το επόμενο καλύτερο πράγμα”. Βασιστείτε σε μένα, θα το μετανιώσετε και θα καταλήξετε να σπαταλάτε πολλή ενέργεια και χρήματα. Βάλτε τη σκέψη πίσω από τις αγορές σας και βεβαιωθείτε ότι αγαπάτε πραγματικά την τσάντα για εσάς και τον τρόπο ζωής σας, και όχι μόνο επειδή είδατε την Hailey Bieber να το φορέσετε.