Έχει περάσει πάνω από ένα χρόνο θεωρώντας ότι η τσάντα Triomphe Celine αναδύθηκε στην ιστοσελίδα της Celine μαζί με την υπόλοιπη συλλογή ντεμπούτο του Hedi Slimane για το εμπορικό σήμα. Εκείνη την εποχή η τσάντα έχει σιγά -σιγά, αν και σταθερά ανακάλυψε τη μέθοδο της στα χέρια μερικών από τα προτιμώμενα αστέρια στυλ μας. Η Selena Gomez, η Angelina Jolie, η Brie Larson, η Emilia Clarke καθώς και η Karlie Kloss έχουν αναγνωριστεί με την τσάντα Triomphe στη ρυμούλκηση. Όταν αυτές οι γυναίκες VIP λαμβάνουν γνώση, έτσι και εμείς, όπως και ενώ αυτό δεν είναι η πρώτη Celine από την τσάντα Hedi Slimane που έχουμε Lusted μετά, ομοίως πιθανότατα δεν θα είναι το τελευταίο.

Το λογότυπο Triomphe έχει τις ρίζες της στην ιστορία της Celine καθώς και η ιστορία πηγαίνει λίγο σαν αυτό: Το όχημα της Céline Vipiana έσπασε στο Παρίσι, ιδανικό μπροστά από το Arc de Triomphe, καθώς και αυτή επηρεάστηκε από την αλυσίδα που περιβάλλει το διάσημο μνημείο. Το εσωτερικό των διπλών συνδέσμων αντιπροσωπεύει δύο CS καθώς και τον δημιουργό της Celine το αγκάλιασε αμέσως ως έμβλημα στο σπίτι, χρησιμοποιώντας το σε τσάντες, κοσμήματα, σε εκτυπώσεις καθώς και σε παπούτσια. Το διάσημο θέμα του σπιτιού αγκαλιάστηκε καθώς και επαναπροσδιορίστηκε από τον νέο καινοτόμο σκηνοθέτη Hedi Slimane, που εμφανίζεται ως η ολοκλήρωση της αφής σε μια παραδοσιακή σιλουέτα, την οποία τώρα καταλαβαίνουμε ως τσάντα Triomphe.

Το Mainline Triomphe είναι διαθέσιμο σε τρία μεγέθη, αν και φωτογραφήσαμε το μέσο σε λευκό, το οποίο διατίθεται για $ 3.550, καθώς και το κόκκινο στο μέγεθος των εφήβων, το οποίο μπορείτε να πάρετε για $ 3.100, τόσο μέσω της Celine. Αυτό το πορτοφόλι είναι κλασικά Celine, με ενημερωμένα colorways καθώς και υλικά που απελευθερώνονται κάθε σεζόν. Το Mainline Triomphe είναι κατασκευασμένο από ένα ομαλό, λαμπερό δέρμα μοσχάρι που είναι τόσο κομψό, λόγω της λάμψης του, καθώς και εξαιρετικά μαλακό. Αν και λεπτό, το δέρμα, συνολικά με το υλικό Triomphe είναι αυτό που κάνει αυτό το απλό, παραδοσιακό έργο σιλουέτας.

Επένδυση σε αρνί, και τα δύο μεγέθη της τσάντας τριώματος αποτελούνται από ένα χωριστό εσωτερικό για μέγιστη οργάνωση, επίσης δύο εσωτερικές τσέπες – μια τσέπη σχισμής καθώς και μια τσέπη με φερμουάρ. Ο ιμάντας δημιουργείται για να χρησιμοποιηθεί είτε πάνω από το μεταφορικό είτε το crossbody καθώς είναι ρυθμιζόμενο. Τα μεγαλύτερα από τα δύο έργα καλά για την καθημερινή, αν και είναι λίγο στο μικρότερο άκρο για μια καθημερινή τσάντα με γενικές διαστάσεις 9 “L x 6” H x 3 ‘D. Το μέγεθος των εφήβων είναι καλύτερο για το μικροσκοπικό ενθουσιώδη τσάντα Με διαστάσεις 7 “L x 6” H x 2 “Δ. Βρείτε πολύ περισσότερα μέσω της Celine.