με μερικές διασημότητες, το προσωπικό στυλ αισθάνεται αναγκασμένο ή, τουλάχιστον, κυρίως τη δημιουργία ενός στυλίστας. Με την ηθοποιό Naomi Watts, αυτό δεν συνέβη ποτέ – το στυλ του κόκκινου χαλιού έχει αρκετή ιδιοσυγκρασία για να προτείνει μια σημαντική προσωπική άποψη για την αισθητική, αλλά δεν είναι το είδος του ατόμου που μοιάζει με στυλίστα που πήρε τα ρούχα της όταν είναι, λένε, περπατώντας Τα παιδιά της στο σχολείο. Μπορεί να το ανατρέψει και να το απενεργοποιήσει, που είναι πόσες γυναίκες αλληλεπιδρούν με τη μόδα.

Αυτή η ώθηση εκτείνεται στις τσάντες της, οι οποίες είναι συνήθως αρκετά πολυτελείς διατηρώντας παράλληλα μια αίσθηση λειτουργίας και λεπτότητα. Στο πλαίσιο της διασημότητας, αυτό μπορεί να διαβάσει λίγο βαρετό για ανθρώπους που είναι συνηθισμένοι να ρίχνουν μια ματιά στις γυναίκες με μια ντουλάπα τσάντας φαντασίας, αλλά εγώ, απλά αισθάνεται αναλογική. Ελέγξτε μερικά από τα πρόσφατα αγαπημένα της Naomi παρακάτω.

Τσάντα trio céline
Ψωνίστε τσάντες céline μέσω του Vestiaire Collective
Η τσάντα Trio αντιπροσωπεύει αυτό που η Naomi θέλει να μεταφέρει στον προσωπικό της χρόνο: απλή, λειτουργική, ελεύθερη και αρκετά μεγάλη ώστε να ταιριάζει με τα απαραίτητα της χωρίς να είναι ογκώδες. Την πιάσαμε συχνά.

Τσάντα trio céline
Ψωνίστε τσάντες céline μέσω του Vestiaire Collective
Είναι ο πολύ πρόσφατος αγαπημένος της σύντροφος όταν είναι σπίτι στη Νέα Υόρκη

Τσάντα ημέρας chloé faye
1.850 $ μέσω του Neiman Marcus
Όπως και πολλοί κάτοικοι της Νέας Υόρκης, η Naomi συχνά προεπιλογή στο μαύρο, αλλά όταν ο καιρός είναι καλός, μπορεί να ελαφρύνει και εγώ.

Fendi Kan I F Bag
2.350 $ μέσω Fendi
Ακόμη και όταν η Naomi glams επάνω για εμφανίσεις τύπου, οι επιλογές της τσάντας της παραμένουν αξιόπιστες.

Givenchy μικρή τσάντα pandora
1.225 $ μέσω του Farfetch.com
Πριν από το τρίο, αυτό το μικρό μικρό ήταν το αγαπημένο Σαββατοκύριακο της Naomi.

Stella McCartney Stella Star Bag
895 $ μέσω του Neiman Marcus
Αυτή η ακριβής έκδοση αυτής της τσάντας δεν είναι ακόμα διαθέσιμη στους καταναλωτές. Υπάρχουν μερικά προνόμια να είναι διάσημα.

Η τσάντα Bauletto Micro Micro του Tod
1.265 $ μέσω Net-A-Porter
Μου αρέσει πολύ αυτή η μικρή τσάντα, και πάντα ήμουν έκπληκτος ότι δεν ήταν πολύ πιο δημοφιλές.