αργά την περασμένη εβδομάδα, έλαβα ένα κείμενο από έναν φίλο, ρωτώντας αν είχα δει “το νέο Saint Laurent Birkin”. Αυτός ο καλός φίλος, καθώς μοιράζομαι (αρνητικά) συναισθήματα σχετικά με τον νέο καινοτόμο διευθυντή του Saint Laurent Hedi Slimane (και η Cathy Horyn συμφωνεί μαζί μας, γι ‘αυτό αισθάνομαι πολύ καλός γι’ αυτό), έτσι κατάλαβα ό, τι περίμενε στο τέλος του συνδέσμου Στο κείμενο θα αξίζει τουλάχιστον ένα χαμόγελο snicker, ακόμα κι αν δεν ήταν τόσο φρικτό ένα rip-off όπως είχε προτείνει. Όπως αποδεικνύεται, όμως, το Saint Laurent Sac de Jour Carry είναι πραγματικά τόσο φρικτό ένα rip-off.

Δεν ήταν μια ιδιαίτερα μεγάλη εβδομάδα για το Slimane. Η πιο τρέχουσα συλλογή του, ένα καυτή θεματική πυρετό που επηρεάζεται από τα βασικά ένστικτα του Sartorial του Crazy Person Courtney Love, ήταν στρογγυλεμένα από ουσιαστικά κάθε κριτικό της ταινίας μόδας, του οποίου η δημοσίευση θα του επέτρεπε να δηλώνει έντονα δυσάρεστα πράγματα γι ‘αυτό. Ήταν κακό; Πολύ χειρότερο από την προηγούμενη συλλογή του, η οποία πήρε λίγο σημαντική απόλαυση, ωστόσο, εξακολουθούσε να φαίνεται σαν κάτι που μπορεί να παραχθεί από τον Saint Laurent. (Μην συμπεριλάβετε το Yves, για να μην χτυπήσετε από το YSL PR.) Ακόμη και πίστευα ότι ήταν κακό, καθώς μου αρέσει ο Grunge. Έχω πολλά ζευγάρια μπότες μάχης. Ακόμα, τίποτα να δει εκεί.

Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, οι προσθήκες του Slimane στη γραμμή Purse Saint Laurent ήταν ένα μέλη της οικογένειας φωτεινό σημείο. Τα στυλ είναι κανονικά άξια, ωστόσο, ακριβώς λόγω του να είναι ένα εμπορικό σήμα με ένα buzz-άξιο όνομα πίσω από αυτό, ήταν υποχρεωμένοι να προσφέρουν μέχρι το buzz που χρησιμοποιείται μακριά. Μέχρι τότε, ήλπιζα πραγματικά ότι ο Slimane θα ενισχύσει σε ολόκληρο το πορτοφόλι. Αυτή η τσάντα, όμως, δείχνει υπόσχεση λίγο.

Αισθάνεται σαν να belaboring το σημείο, ακόμη και να ασχοληθεί με την περιγραφή όλων των λεπτομερειών που έχουν σχιστεί απευθείας από το διάσημο Hermes Birkin. Μπορείτε επίσης να δείτε το κλείσιμο του Belted, το στυλ Gusset, το Clochette (κρατώντας το κρίσιμο του τι κλειδαριά, ακριβώς;) καθώς και το ποσοστό για τον εαυτό σας. Αυτό που είναι ίσως πολύ πιο κρίσιμο είναι αυτό που έχει εκχωρήσει από το παραδοσιακό σχέδιο: κάθε είδους αίσθηση υψηλής τεχνολογίας ή στυλ. Δεν είναι ένα συγκεκριμένο τέντωμα για να δηλώσει το ίδιο ακριβώς από το μεγάλο μέρος του Saint Laurent έτοιμο για να φορέσει.

Εάν δεν ήμουν σε θέση να σας αποτρέψω, αισθάνομαι δωρεάν για να πάρει αυτή την τσάντα για $ 2.950 μέσω της Luisa μέσω Ρομά.