πρέπει να πάει χωρίς να λέει σε αυτό το σημείο ότι ένα μεγάλο μέρος της μεταφοράς τσάντες σχεδιαστών είναι η ικανότητά τους να σηματοδοτούν την κατάσταση σε άλλους και κανονικά οι μόνοι άνθρωποι που αμφισβητούν αυτό Είναι εκείνοι που δεν θέλουν να μιλήσουν για το γεγονός ότι κάνουν κάτι τόσο συνειδητό και συνειδητό. Στην πραγματικότητα, όμως, είναι καλύτερο να θέλουμε να βρούμε έναν κατάλληλο τρόπο για να προβάλλουμε μια εικόνα που να αντικατοπτρίζει αυτό που αξίζει οι άλλοι – που συχνά περιλαμβάνει την επιτυχία και τον πλούτο – επειδή μπορεί να κάνει μια ουσιαστική διαφορά στον τρόπο με τον οποίο οι άλλοι αντιλαμβάνονται και σας αντιμετωπίζουν. Μισώ το παιχνίδι, όχι τον παίκτη.

Οι αγοραστές επιλέγουν τσάντες για να το κάνουν αυτό που είναι πολύ πιο λεπτές ή λιγότερο, ανάλογα με το ακριβές μήνυμα που θέλουν να στείλουν και ποιοι πιστεύουν ότι προσπαθούν να επικοινωνήσουν. Εάν ανησυχείτε ότι ένα λογότυπο Chanel Double-C ή ένα μονόγραμμα Louis Vuitton μπορεί να είναι κάπως πολύ παρωχημένο για να βεβαιωθείτε ότι κάθε τελευταίο άτομο στη γη γνωρίζει ότι έριξε έξω για μια φανταχτερή τσάντα, μπορεί να σας παρουσιάσω στη συλλογή Balenciaga Resort 2019 Collection 2019 , η οποία βαθμονομείται για να αφαιρέσει όλες τις αμφιβολίες, εφόσον το άτομο που βλέπει την τσάντα μπορεί να διαβάσει. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε για να πείτε στα μωρά που είστε πλούσιοι εξαρτάται από εσάς.

Εκτός από μερικές από τις τσάντες πτερυγίων Chanel-Aping με λογότυπα διπλής Β και ιμάντες αλυσίδας, όλα εκτός από μερικές από τις άλλες τσάντες της συλλογής, συμπεριλαμβανομένης της Balenciaga που γράφτηκε σαφώς σε μια γραμματοσειρά Sans Serif, Front and Center, μια μοναδική διακοσμητική τσάντα. Είναι ένα τεράστιο λογότυπο σε διάφορα μεγέθη του Dome Satchel, αλλά μικρότερες σε νέες εκδόσεις της καθημερινής γραμμής που έχει ήδη αποκτήσει δημοτικότητα με τους αγοραστές. Αυτές οι τσάντες με τα μικρότερα λογότυπα είναι καλύτερες και πολύ πιο φορετές, φυσικά, αλλά δεν παίρνουν το σημείο του σχεδιαστή Deman Gvasalia σε όλη την εξίσου σαφώς: είναι κοροϊδεύοντας τη μόδα και τους καταναλωτές του για τα λογότυπα φετιχισμού, το οποίο είναι ένα κοινό θέμα της δουλειάς του Τόσο στο Balenciaga όσο και στο Vetements, και το κάνει με τον πιο φαλακρό τρόπο. Το αν η λήψη ενός από αυτές τις τσάντες δείχνει ότι βρίσκεστε στο αστείο είναι μια διαφορετική ερώτηση εξ ολοκλήρου.

[Φωτογραφίες μέσω του διαδρόμου Vogue]