Καλώς ήλθατε στο Purseforum Regular Roundup! Είμαστε εκστατικοί για να σας χτυπήσουμε στο Σαββατοκύριακο με την πρόσφατα συνηθισμένη ματιά μας πίσω σε αυτό που συμβαίνει στο Purseforum αυτήν την εβδομάδα. Καταλαβαίνουμε ότι το φόρουμ μπορεί να φανεί είδος τεράστιου και συντριπτικού για τους νεοφερμένους, ωστόσο υπάρχουν τόσα πολλά στοιχεία, φιλία καθώς και υποστήριξη που πρέπει να ανακαλυφθεί μέσα σε αυτό, ελπίζουμε ότι αυτά τα bits επιλογής σας παρακινούν να περάσετε και να περάσετε. Ανεξάρτητα από το ενδιαφέρον σας, από τα οικογενειακά κατοικίδια έως την κηπουρική μέχρι την υγεία και την ευεξία, καθώς και την ευεξία, υπάρχει λίγο κάτι που πρέπει να απολαύσετε. (Και οι μεγάλες προσφορές τσάντες, φυσικά.)

Όταν κοιτάζουμε πίσω τον μήνα Νοέμβριο, είναι δύσκολο να μην πιστέψουμε για το τι τρώμε – φαίνεται να τρώμε συνεχώς! Οι γιορτές των διακοπών καθώς και οι επιδοτήσεις τόσο συχνά προκαλούν σκέψεις δίαιτων καθώς και αναλύσεις απώλειας βάρους για το επόμενο νέο έτος. Δεν μας αρέσει αυτό! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το “ας το κάνουμε, ας πάρουμε υγιή” νήμα πιάστηκε τα μάτια μας. Αυτό το εκπληκτικά διασκεδαστικό νήμα επικεντρώνεται στην υγεία και την ευεξία και όχι στην απώλεια βάρους, καθώς και σε μερικές μεγάλες βασικές συστάσεις από τα υποστηρικτικά μέλη του Purseforum. Μην χάσετε αυτό το καταπληκτικό playlist προπόνησης από το Crenefriborg στη σελίδα 21.

Πηγαίνετε στο κιβώτιο κοσμημάτων μόδας μας ωφελεί πάντα με καταπληκτική καραμέλα ματιών, ή σε αυτή την περίπτωση, καραμέλα βραχίονα. Στοίβες; Κανουμε! Το νήμα Awere + βραχιόλι + βραχιόλι παρουσιάζει καινοτόμους και εντυπωσιακούς συνδυασμούς από τα μέλη που τακτικά αυτό το λαμπερό υποκείμενο. Παρεμπιπτόντως, αν βρίσκεστε στην αγορά για ένα νέο ρολόι, υπάρχουν πολλά νήματα για να σας βοηθήσουμε με την απόφασή σας, συμπεριλαμβανομένης αυτής της συνεχούς συζήτησης για το Cartier, το Chanel, καθώς και το Rolex. Να είστε βέβαιος να μειωθεί επίσης από το Michele παρακολουθεί το νήμα στη σελίδα δύο για μερικά απίστευτα ρολόγια που θα κάνουν τη στοίβα σας να τραγουδήσει πραγματικά!

Λοιπόν, τι κάνουν τα οικογενειακά κατοικίδια σας ιδανικά τώρα; Εάν αυτό το νήμα είναι οποιοδήποτε είδος ένδειξης, το κατοικίδιο ζώο σας πιθανότατα κοιμάται ενώ είστε ταραχώδεις στο purseblog ή στο purseforum! Είναι φανταστική διασκέδαση να πηγαίνετε στα νήματα της εικόνας στο Animalicious για να δείτε τι έχουν τα μέλη μας καθώς και τα οικογενειακά κατοικίδια ζώα τους. Είτε πηγαίνετε στις “φωτογραφίες του κατοικίδιου ζώου σας που σας κάνουν lol” ή “Δημοσιεύστε μια φωτογραφία του νήματος κατοικίδιων ζώων σας, ή ένα από τα άλλα πολλά νήματα συζήτησης σε αυτό το subforum, είναι χαρά να κοιτάξετε σε αυτό πλευρά των ζωών των μελών μας (ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη ότι έχουμε ήδη κοιτάξει στα ντουλάπια τους). Χάρη στο μέλος Megsvc για τη δημοσίευση φωτογραφιών του εκπληκτικού σκύλου κατοικίδιων ζώων της Stella.

Το αρκετά νέο σπίτι του Purseforum, καθώς και το Subforum Garden, έχει αποδειχθεί ένας καταπληκτικός πόρος για ό, τι από το να πάρει ή να οικοδομήσει ένα νέο σπίτι, να διακοσμήσει τις συμβουλές κηπουρικής, καθώς και ιδιαίτερα εσωτερικό στυλ καθώς και διακόσμηση. Συχνά μια νέα αγορά διακοσμητικής αγοράς, είτε είναι μεγάλη είτε μικρή, κάνει πραγματικά τις καρδιές σας να τραγουδούν καθώς και ένας χώρος ζωντανός. Μας αρέσει να βλέπουμε τις τρέχουσες αγορές διακόσμησης στο σπίτι σε αυτό το νήμα ειδικότερα. Το μέλος του Purseforum Angelastoel ήταν αρκετά αρκετό για να μας wow μόλις πρόσφατα με τον νέο καναπέ του, καθώς και vintage γαλλικό εργοστάσιο λαμπτήρα, που ορατήθηκε παραπάνω. Μήπως η ένδειξη Prada Marfa έβγαλε το μάτι σας; Μπορείτε να αγοράσετε αυτά, όσο το Creative Angelastoel έκανε τη δική της, καθώς και να δείτε ακριβώς πώς εδώ!

Μας αρέσει η ερευνητική εργασία, ιδιαίτερα όταν αφορά τη μόδα! Πολλές από μια εντυπωσιακή εμφάνιση ενός πανέμορφου παλτού, πορτοφολιού ή άλλου αξεσουάρ μας έβαλαν σε μια αναζήτηση του Grail για να καθορίσουμε το προϊόν καθώς και να το κάνουμε δικό μας. Τα μέλη του Purseforum είναι μερικοί από τους καλύτερους ερευνητές γύρω, ειδικά όταν αφορά τον Chanel. Βλέπουμε τις μεγάλες προσφορές πορτοφολιών στην βοήθεια να καθορίζουν αυτό το νήμα Chanel, ωστόσο μόλις πρόσφατα αυτό το εκπληκτικό κασκόλ περιορισμένης έκδοσης εμφανίστηκε. Είναι πραγματικά μια ομορφιά, καθώς και παραμένει ένα μυστήριο! Το μέλος PrincessJaina δημοσίευσε λεπτομέρειες καθώς και πολύ περισσότερες φωτογραφίες εδώ – μπορείτε να βοηθήσετε να διορθώσετε το παζλ;

Εάν οι τσάντες είναι πολύ περισσότερο η ειδικότητά σας, το μέλος baby_ann εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει κάποια βοήθεια για τον προσδιορισμό της τσάντας που απεικονίζεται παραπάνω. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να βοηθήσετε, σίγουρα θα απολαύσετε τις μυριάδες στυλ καθώς και στυλ που εμφανίζονται σε αυτό το μακρύ νήμα. καθώς και για πολύ περισσότερες προκλήσεις ταυτότητας, φροντίστε να σταματήσετε από τα φόρουμ των αστεριών καθώς και να δοκιμάσετε το νεύρο σας στο subforum που μπορείτε να αναγνωρίσετε, όπου από τσάντες σε γυαλιά σε σακάκια σε παπούτσια, τα μέλη βοηθούν ο ένας τον άλλον να καθορίζουν καθώς και να βρείτε τα πιο τρέχοντα κομμάτια τους. καλα να περνατε!