πού πηγαίνετε να ξεφύγετε από όλα αυτά; (Σεβαστή παύση.) Μήπως κάποιος είπε την Πενσυλβανία; Αν ναι, έχετε κάτι κοινό με μερικά από τα faves celebrity purseblog μας. Τώρα, είναι οι προτιμώμενες αποσκευές σας το μεγαλύτερο Birkin στο γνωστό σύμπαν; Υποθέτω ότι δεν είναι. Αυτή είναι μια πολυτέλεια που παρέχεται σε πολύ λίγους. Εν πάση περιπτώσει, εγώ, όπως η Lisa Rinna, θα πρέπει να βασίζομαι στη γιόγκα για να επαναφορτίσω και να εξουσιοδοτήσω το δρόμο μου μέσα από μια άλλη ξέφρενη διακοπές. Αλλά ας μην σκεφτούμε την ημέρα των ευχαριστιών ακόμα! Ας πάρουμε μια στιγμή για να επαναφορτίσουμε τις μπαταρίες μας διαλογίζοντας σε μερικές απίστευτες τσάντες.

Σιέννα Μίλερ
Η Sienna Miller είδε για το βράδυ στη Νέα Υόρκη με ένα Givenchy Nightingale. Η λέξη στα φόρουμ μας είναι ότι αυτό το κλασικό στυλ καταργείται από τον Givenchy και έχει ήδη εξαφανιστεί εντελώς από τα καταστήματά τους. Αποκτήστε ένα ενώ μπορείτε, πού μπορείτε.

Αγοράστε τσάντες Givenchy Nightingale εδώ

Σελίν Ντιόν
Η Celine Dion βγήκε στη Νέα Υόρκη με μια μπορντό σατέν την τσάντα Ascot της σειράς που συνδυάστηκε καλά με το κόκκινο σύνολο της.

αγορά τώρα

Σοφία Ρίτσι
Έξω στο Beverly Hills, η Σόφια Ρίτσι είδε να βγαίνει από το Nine Zero One Salon Beauty με μια καφέ δερμάτινη σακούλα Bottega Veneta στο ένα χέρι και κρύα σκληρά μετρητά στο άλλο.

αγορά τώρα

Κενταλ Τζενερ
Εδώ είναι ο Kendall Jenner, αφήνοντας μια φωτογράφηση στη Νέα Υόρκη με μια τραγανή και φωτεινό κίτρινο Hermès Kelly. Θα παρατηρήσετε ότι οι Boots Dr. Martens είναι πολύ δημοφιλείς αυτήν την εβδομάδα.

Αγοράστε τσάντες Hermès εδώ

Λίζα Ρίννα
Μπορούμε πάντα να καλύψουμε τη Lisa Rinna μετά την τάξη της γιόγκα στο Λος Άντζελες. Την ημέρα αυτή, έφερε μια τσάντα Louis Vuitton.

αγορά τώρα

Nicole Scherzinger
Η Nicole Scherzinger βρέθηκε αφήνοντας το θέατρο Shaftesbury στο Λονδίνο με ένα θεαματικό ασημένιο Saint Laurent Angie συμπλέκτη.

αγορά τώρα

Gigi Hadid
Ο Gigi Hadid βρέθηκε να αφήνει το σπίτι της με ένα γιγαντιαίο μυστήριο αλλιγάτορα. Αν αναρωτιέστε για το σακάκι της Horsey Puffer, ωστόσο, έχουμε τις λεπτομέρειες. Είναι από το MISBHV.

Κενταλ Τζενερ
Και εδώ είναι ο Kendall Jenner για άλλη μια φορά, είδα επίσης να αφήνει το σπίτι του Gigi Hadid στο δρόμο για ένα ταξίδι στην αγροτική αγροτική εκμετάλλευση στο αγρόκτημα της Yolanda Hadid στην Πενσυλβανία με το πιο υπερμεγέθη, υπερμεγέθη Birkin που έχω δει ποτέ. (Επίσης, News Flash: Οι Hadids έχουν ένα αγρόκτημα στην Πενσυλβανία! Και ναι, οι διασημότητες κάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις απόδραση στην Πενσυλβανία!)

Αγοράστε τσάντες Hermès εδώ