τις τελευταίες εποχές, ο Anya Hindmarch την έχει εξερράγη με την πίστη του έξω από το κουτί (ή έξω από την τσάντα). Για την άνοιξη του 2015, η συλλογή της ήταν γεμάτη από απλούς αγοραστές καθώς και σακούλες ώμων, διακοσμημένο με φανταστικά δερμάτινα κέντημα καθώς και αυτοκόλλητα που έδωσαν τόνους προσωπικότητας. Αυτά τα δερμάτινα αυτοκόλλητα, τα οποία σας επέτρεψαν να εξατομικεύσετε κάθε τύπο τσάντας στη συλλογή σας, έχουν καταλήξει γρήγορα να είναι μια αγορά που προτιμάται καθώς και ένα κοινωνικό δίκτυο.

Αυτά τα αυτοκόλλητα σίγουρα σας παρέχουν κάποια καινοτόμο ευελιξία όταν πρόκειται για την εξατομίκευση της τσάντας σας. Όταν βλέπω αυτά τα αυτοκόλλητα στο διαδίκτυο, είναι δύσκολο να αντέξει ένα χαμόγελο. Ενώ μου αρέσει η έννοια τους, όμως, θα παραδεχτώ ότι είμαι λίγο επιφυλακτικός στο Emblazon τα προτιμώμενα πορτοφόλια μου με αυτά τα μη αφοσιωμένα αυτοκόλλητα. Αυτό με φέρνει στο χέρι σήμερα.

Σας αρέσει η έννοια της εξατομίκευσης του πορτοφολιού σας με τα περίεργα δερμάτινα αυτοκόλλητα της Anya Hindmarch, ή είναι και η δέσμευση; Αν τους αρέσουν, επιθεωρήστε μερικά από τα αγαπημένα μας παρακάτω.

Anya Hindmarch Oops! ανάγλυφο δερμάτινο αυτοκόλλητο
70 $ μέσω Luisaviaroma

Anya Hindmarch η μέθοδος μου μεταλλικό δερμάτινο δερμάτινο δερμάτινο δερμάτινο δερμάτινο αυτοκόλλητο
70 $ μέσω του Net-A-Porter

Anya Hindmarch χαμόγελο ανάγλυφο δερμάτινο αυτοκόλλητο
70 $ μέσω Luisaviaroma

Anya Hindmarch αλφάβητο υφή-δερμάτινα αυτοκόλλητα
55 $ το καθένα μέσω του Net-A-Porter

Anya Hindmarch που δείχνει ανάγλυφο δερμάτινο αυτοκόλλητο
70 $ μέσω Luisaviaroma

Anya Hindmarch ναι! ανάγλυφο δερμάτινο αυτοκόλλητο
70 $ μέσω Luisaviaroma