Έχω υπονοήσει να το μοιραστώ με τους επισκέπτες μας επειδή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως και με πολλά άλλα πράγματα, η κακή πρακτική της αναβλητικότητας έπεσε στο δρόμο … με τον δικό μου τρόπο, μάλλον. Ωστόσο, σήμερα αισθάνεται σωστό.

Θα πρέπει να παραδεχτώ την άγνοια, αφού πριν από τον περασμένο Σεπτέμβριο, δεν κατάλαβα αυτό το φανταστικό γαλλικό ντοκιμαντέρ. Ο τίτλος διαβάζει σαφώς τον Marc Jacobs & Louis Vuitton καθώς και παρέχει στο κοινό οικείες γνώσεις για την εξέχουσα λαμπρή μόδα που είναι ο Marc Jacobs. Η ρύθμιση είναι χρονομετρημένη καλύτερα πριν από το Louis Vuitton Spring Fashion Show το 2007.

Το ντοκιμαντέρ 80+ λεπτών είναι ένα must-see για όποιον κατέχει ακόμη και το μικρότερο επιτόκιο για τον Louis Vuitton, τον Marc Jacobs ή τη μόδα γενικά. Ανακαλύπτετε για το τι οδηγεί τον Marc, την κουραστική διαδικασία ανάπτυξης μιας ολόκληρης συλλογής ως καινοτόμου διευθυντή του Louis Vuitton, καθώς και της εταιρείας της μόδας εν γένει.

Ευτυχώς, το DVD είναι συναρμολογημένο στο YouTube για την άμεση απόλαυση που βλέπει σε 9 μέρη. Παρόλο που προσφέρεται εύκολα στο YT, εξακολουθώ να επιθυμώ να αγοράσετε το αντίγραφο σας από το Amazon, όμως, αφού α. Θα έχετε πολύ καλύτερη ποιότητα υψηλής ποιότητας καθώς και β. Μην ληστέψετε τους δημιουργούς των άξιων πωλήσεών τους. Είναι ένα μη-brainer, πραγματικά.

Ενώ περιμένετε το DVD για να στείλετε, εδώ είναι άμεση σύνδεση με τα εννέα μέρη στο YouTube. Απολαύστε, όπως και θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας παρακάτω!

Μέρος #1 – Μέρος #2 – Μέρος #3 – Μέρος #4 – Μέρος #5 – Μέρος #6 – Μέρος #7 – Μέρος #8 – Μέρος #9